top of page

> Over ons

Verbinding, vertrouwen en veiligheid om goed te kunnen waarnemen wat er is en wat nodig is om doorbraken te bereiken en in beweging te komen.

Daar begint ons werk.

Luisteren, aanvoelen, doorvoelen, vragen en doorvragen staan daarin centraal. Op zoek naar wat er is en wat zich aandient. 

De bijdrage van paradime kenmerkt zich door een scherp waarnemend, maar mild en humoristisch oog voor de menselijke factor, de waarde en potentie van iedere betrokkene en voor de context.

We maken gebruik van een uitgekiende, weldoordachte, doelgerichte mix van concrete, praktische methoden en tools, met de bennodigde relevante, actuele, professionele kennis en ideeën, ervaringen en inzicht. 

Gerrit MW.jpg

Chris ten Haaken

Oprichter/Eigenaar

Management & Team Coach

Trainer

Consultant

Koekoeklaan 3 B-14

1403 EA Bussum
+31(0) 68 100 1319
info@paradime.nl

KvK: 32139211 

BTW: NL819832832B01

NOBCO aangesloten beroepscoach

Performance Management
LEAN Black Belt

AgileLean Team Coach

Systemisch/Intuïtief Coach

Deep Democracy Level I, II en III

MBTI Step I, II, Teams en Leiderschap

Theory-U

Expertise

paradime gaat over bewustwording en anders naar dingen kijken;  over doorbraken, stappen zetten en dus een nieuw paradigma omarmen. Ik help om die ‘dimensies’ te verkennen en zo vernieuwd te worden in je denken en inzichten en te groeien als mens. Resultaatgericht, conceptueel-analytisch, gedreven, intuïtief, verbindend, serieus - met humor. Kritisch en niet oordelend. 

Dat is wie ik ben.

Diepgang! daar houd ik van, gefascineerd door complexe  levens- en organisatievraagstukken, persoons- en teamdynamiek.

Ik heb jarenlange ervaring met het coachen van managers en teams, het uitvoeren van (Lean) verandertrajecten en het inrichten van een menselijke, open cultuur van prettig samenwerken, presteren en continu ontwikkelen en verbeteren, zowel bij grote organisaties als in het MKB, o.a. in finance, zorg, transport en installatie/bouw.

Om scherpzinnig en up-to-date te blijven en mijn klanten optimaal te kunnen bedienen investeer ik voortdurend in mijn eigen ontwikkeling door veel te lezen, intervisie en het volgen van coaching en training.

Ben je benieuwd geworden en wil je kennismaken? Neem dan contact op voor een vrijblijvende, maar inspirerende afspraak.

bottom of page