di 05 mrt.

|

De locatie wordt nog bepaald

Masterclass "Organiseer vertrouwen"

Waarom is vertrouwen zo belangrijk bij samenwerken? Wat maakt het lastig? Hoe bouw je aan vertrouwen en wat levert dat op? Doelgroep: managers, leidinggevenden, coaches en trainers Gratis toegang - Gratis netwerken Ontvangst met koffie - Start om 19:30

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Masterclass "Organiseer vertrouwen"

Tijd en locatie

05 mrt. 2019 19:00 – 21:00

De locatie wordt nog bepaald

Over het evenement

Om samen tot prestaties te komen moet je als team goed kunnen samenwerken. Dat begint met vertrouwen. Vertrouwen is de basis van onze relaties, noodzakelijk om als mensen te verbinden. Dat geldt natuurlijk ook voor organisaties en teams.

Als er geen vertrouwen is hangt er van alles in de lucht en verloopt de samenwerking stroef. Je voelt de spanning. En aan de andere kant: wat levert het op als je blindelings op elkaar kunt vertrouwen? Welke ongekende mogelijkheden biedt dat voor jezelf, voor je team, je organisatie en voor je klant?

Maar hoe doe je dat? Wat is er nodig om vertrouwen te ontwikkelen? Wat doe je als het vertrouwen weg is of beschadigd is? Als het vastzit? Als het onveilig voelt om je uit te spreken?

Meer dan de moeite waard om hier eens goed op te reflecteren, elkaar te inspireren en met concrete acties aan de slag te gaan.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

  • Reserveer je ticket

    €10

    €10

    0

    €0

Totaal

€0

Deel dit evenement