top of page

> Executive Coaching

Leiderschapsontwikkeling

Ben jij die leider die je organisatie graag verder wil brengen? Je ziet van alles: kansen, mogelijkheden, maar ook moeiten en tekortkomingen, ook bij jezelf, maar je weet niet (meer) goed waar en hoe je moet beginnen. Door de waan van de dag voel je steeds druk, waardoor je niet genoeg aandacht kunt geven en te weinig toekomt aan de groei van je team en van jezelf. Je wilt handvatten om stappen te kunnen zetten.

Teamontwikkeling

Je voelt dat het beter kan. Er zijn wat frustraties of irritaties. Niet alles wordt uitgesproken. De richting is niet helder. Wat willen we nu écht? Wat zit in de weg? Jullie willen werken aan bewustwording, vertrouwen en samenwerking. ​Meer duidelijkheid over onderlinge verwachtingen, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid - of zelfsturing zo je wilt. Doel: met meer plezier samenwerken en presteren. 

Organisatieontwikkeling

Het gaat best ok, maar de wereld verandert. Veel zaken zijn niet meer duidelijk of niet meer relevant en daardoor voel je wat frictie in de organisatie. Anderen herkennen dit ook. Het is tijd om eens scherp in kaart te brengen wat de huidige stand van zaken is en welke stappen tot daadwerkelijke verbetering kunnen leiden.

Maar hoe kom je in beweging? Je wilt verandering versnellen.

We coachen leiders (1-op-1) en ook hun (management) teams. Coachen is onze tweede natuur: Werken vanuit verbinding,  aandacht en verdieping. Systemisch-contextueel: Wat 'daar' speelt wordt hier en nu zichtbaar, voelbaar. Wat jij nodig hebt is iemand die aandachtig luistert, betrokken is, meevoelt en doorvraagt.

We beginnen met het scherpstellen van jouw hulpvraag. Hoe meer jij geeft, des te meer je eruit haalt. We komen dichtbij, stellen scherpe vragen, maar geven je de ruimte om je veilig te voelen om écht te groeien.

Lees verder >>

In onze trainingen en workshops kijken we vanuit het proces, maar vooral naar persoonsdynamiek en interactiepatronen. Daarin wordt namelijk  zichtbaar wat er ook in de dagelijkse praktijk gebeurt. Wat drijft je, hoe communiceer je, wat verwacht je van elkaar?

Waar zit spanning en waar ligt de ruimte om te groeien, als team en als persoon; en welke stap wil je daarin zetten? 

Voor maximale impact werken we met actueel materiaal en concrete cases uit de praktijk.

Lees verder >>

paradime helpt om een slimme, duidelijke  route uit te stippelen en het scherp en simpel te houden.

Doordacht, maar vooral praktisch.

Daarbij kiezen we de volgende route:

  • Intake en verzamelen van gegevens

  1. Verdiepen: 4-Dimensionaal in kaart brengen van de huidige situatie

  2. Maken van het GroeiPlan waarin beoogde eindresultaten worden vastgelegd met verantwoordelijken

  3. Uitvoeren van het GroeiPlan en Overdracht aan de organisatie

Lees verder >>

EA Blue Banner.png

Vertrouwen & Bewegen

Trainen & coachen van
leiders en (verbeter-) teams 
in een continu verbeter-cultuur

Verbinden & Excelleren

Inspireren & beter presteren door 
transparant samen te werken 
aan het klant proces

bottom of page